آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies
آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies
Blog Article
آگونیستهای دوپامین ۲: این آگونیستها گلوکز خون را بعد از غذا کاهش میدهند. از آگونیستهای دوپامین میتوان به بروموکریپتین اشاره کرد.
مدیست و پزشکان حرفهای آن شما را در تشخیص علائم دیابت و درمان بیماریهایتان همراهی خواهند کرد.
برخی از بیماریهای اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای تیروئید میتوانند باعث کاهش فشار خون شوند.
اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟
داروهایی که این افراد میتوانند مصرف کنند به شرح زیر است:
مصرف برخی از داروها همچون داروهای ادرارآور، مسدودکنندههای آلفا و بتا، داروهای پارکینسون، داروهای ضدافسردگی
در حال حاضر، درمان کردن دیابت نوع ۲ برای افراد آسانتر از نوع ۱ است. این به این دلیل است که دیابت نوع ۲ یک بیماری خودایمنی نیست و طیف وسیعی از نیروهای خارجی و عادات سبک زندگی میتواند آن را بدتر کند. شما میتوانید با تماس با مشاوره آنلاین پزشکی مدیست با علائم این بیماری بیشتر آشنا شده و اطلاعاتی در مورد دیابت نوع ۲ کسب کنید.
اگر علائمی نظیر کمبود انرژی، خستگی مفرط یا سرگیجه دارید، درمان گیاهی بیماری خود ایمنی پوستی همه این علائم ممکن است نشاندهنده پایین بودن فشار خون شما باشند.
۴۶ سالمه الان دو سال هست که پشت دست و انگشتان دستم بصورت دایره ای برجسته بزرگ و کوچک تغییر رنگ پیدا کرده و گاهی خارش داره چندین پزشک رفتم میگن اگزما هست یا گرانوله پماد کلوبتازول و لوراتادین دادند تشخیص درسته ممنون میشم راهنمایی کنید
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیازی ندارند که بیش از حد از انسولین استفاده کنند.. در واقع حساسیت به انسولین، بر خلاف تولید انسولین، مشکل اصلی افراد مبتلا به نوع ۲ است. بنابراین این داروها بر کاهش قند خون و بهبود جذب گلوکز تمرکز دارند.
علت دقیق واسطههای عصبی معیوب ممکن است به شکل ارثی و متنوعی از عوامل باشد، از جمله:
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
بیماری های خودایمنی می تواند بر گروههای خاصی از افراد بیشتر تأثیر بگذارد: ما میدانیم که برخی از گروههای دارای مردم احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی هستند.
برای تشخیص علت افت فشار خون در فرزندتان، باید با فوق تخصص قلب و عروق یا پزشک عمومی مشورت کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید.